KaWaN-kaWaN

Sunday, January 29, 2012

0
Komen

Bertemu cinta ♥


video




Tiada siapa menyangka
Benci derita jadi bahagia
Harapan tinggi jauh tak terduga
Jarak cinta cuma di depan mata

Bertemu cinta kita akhirnya
Setelah tangis tanpa suara
Bertemu cinta bagai cahaya
Menyuluh hati menjadi kasih sejati

Kita bagai ombak di lautan
Terhempas pedih badai dugaan

Bertemu cinta kita akhirnya
Setelah tangis tanpa suara
Bertemu cinta bagai cahaya
Menyuluh hati menjadi kasih sejati

Lantaran kasihmu dan kasihku
Tiada rahsia pemisah kata

Bertemu cinta di ambang syurga
Mengutus doa biar menjadi anugerah
Bertemu cinta indah sempurna
Sedetik tidak hilang ragu dan percaya..

Terima Kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace entry ini

Friday, January 27, 2012

0
Komen

Jualan Murah ♥


Hari ney saya nak promote sikit tentang jualan murah. Ada ape dengan jualan murah ?
Biasenye kalau dengar ayat 'jualan murah' mesti barang barang murah kan. 
Baju murah, tudung murah, kasut murah, jam tangan murah, seluar murah.
Ambuiihhh ! tadak lah semua tuh, sikit sikit jee.
jum tengok ada ape dengan Jualan Murah !


PAKAIAN TERPAKAI DENGAN HARGA TERMURAH :-



1. Baju kurung & kebaya
( 1= rm15, 2= rm25, 3=rm30)

2. Baju melayu lelaki
( 1= rm15, 2= rm25, 3=rm30)

3. T-shirt lengan pendek
(1=rm3, 6=rm15, 9=rm20)

4. T-shirt lengan panjang
(1=rm4, 6=rm20, 10=rm30)


5. Jeans lelaki&wanita
( rm 10 – kain berkualiti tinggi)

6. Seluar track
( 1= rm8, 2= rm10)








BARANGAN BARU :-


1.Pad Herba Bio Santury – sesuai bagi 
Wanita mengalami senggugut &
Masalah keputihan

 1 pad use day – rm 10
1 pad overnight – rm 10

* Free postage untuk pembelian 10 barang
ke atas …
 keadaan pakaian semua diatas dalam
keadaan baik dan sesetengahnya masih
nampak baru...
 nak let go sebab anak2 semua sudah
besar dan tak muat pakaian yang dijual
diatas....
 untuk melihat dan membeli barangan
diatas, boleh contact saya (puteri) di :
 Email: puteri_baby2@ymail.com
 Phone: 010 - 2559349 - puteri

Haaa, saya wakil dari akak Puteri, mempromotekan barang barang beliau.
Kalau anda semua berminat, boleh tinggalkan jejak anda kat comment,
nak lagi cepat ? boleh terus contact Kak Puteri yee. 

Terima Kasih Daun Keladi, Jangan lupe datang ke blog kami lagi. :)


Terima Kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace entry ini

Sunday, January 8, 2012

0
Komen

Di Atas Satu Cinta ♥





Jejak-jejak langkahku
Bagaikan lembaran waktu
Apakah ku masih bisa terus melangkah
Serpihan hidupku kan ku bangun
di atas satu cinta

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat

Subhanallah aku mencintainya
Subhanallah aku menyayanginya
Dari ufuk timur hingga ke barat
Selalu dihatiku



Terima Kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace entry ini

Sunday, January 1, 2012

0
Komen

Happy New Year ♥






Tahun 2012 ? Eyh, bukan 2010 ke ? Laaa. Dah 2012 rupanye. Tak perasaan ! hahaha.
Okeyh, name pun new year kan ? mesti semua kene baru.
Baju baru, kasut baru, beg baru, buku baru, azam baru, 
boyfwenz baru, umur baru ?
Erk ? umur baru ? maknenye, umur aku meningkat ? takde 18 ? takde 19 ?
Alamak ! maknenye, aku makin tua !! Eyh, salah, makin dewasa, tua tua ney slow sikit ek.
ade gak orang free free jee dapat sepuk. haaa !

Sebelum aku lupa, ape yang aku nak ucapkan, aku nak cakap sikit pasal azam aku  :

Semoga tahun 2012 lebih bermakne, banyak kenangan manis berbanding kenangan pahit. 
Kene ubah perangai malas jadi rajin.
Carik Boyfwenz kaye, tak hensem punn takpe, janji comey.
nak simpan duit nak pergi Disneyland !
nak umur 18 balik boleh dak ?
nak dapatkan ape yang aku tak tahu.
nak kuruskan badan. Tettt ! ape gelak gelak. orang seyez ! kehkeh
Ape yang penting ! nak belajar rajin rajin. Aceehh ! hahaha.
rasenye azam ney dari aku form 1 kutt. errr, no komen ! hahaha

Aku pun tak tahu ape yang aku merepek pasal azam aku. Haishh ! langsung tak boleh pakai.
hahaha, okeyh, Selamat tahun baru semua ! semoga tahun ney anda boleh simpan kenangan kenangan yang takkan boleh kita lupa sampai mati ! 
sape dapat bonus tuh, jangan malu jangan segan, nak kongsi pun bolehh ! hahaha.





Terima Kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace entry ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT ini adalah Hak milik mr.katak !