KaWaN-kaWaN

Thursday, June 30, 2011

2
Komen

:: aku relakan kaw pergi ::

 *CINTA AKU..KAW DAN DIA*

Mase kitew RELATIONSHIP dlm fb..aku mel0ncat2 dalam atie..waaaa..aku RELATIONSHIP lahhh..tapi s0re mane ntah datang..dy ckp "jangan nak relationship sangat lahhhh"kalaw setan dalam citew NORA ELENA tapew lahh gakk..aku sanggup tadah baldi nak dengar dy cakap..kalaw setan per0t muncit..tanak aku..wat meleleh taik telinga jew..*sambung balik*

mukew aku bekerut 18 sebab punye lahh happy..tiap2 hari kite0wang makan same2..siap besimpul piuh..tid0w p0wn satu tilam..k0ngsi bantal..k0ngsi kuri-kurap..sampai badan kuri-kurap pen0h peta pulau impian kite0wang..hari beganti hari..kite0wang ENGAGED...riuh satu rumah..wat majlis kecil2an sajew..KAKAK masak spesial untuk kami..meraikan hari ENGAGED...kes0kannye..kami MARRIED..
baru 1 minit kami MARRIED..dy da adew p0mpuan laen..sikit2 betenggek..naek bebulu id0ng aku..dah panjang 1 cm..tambah lagi 2 cm..bulan beganti bulan..aku dengan dy jadi COMPLICATED...sikit2 baling bantal..sikit2 dating..mane ta hangenn..sapew ta sayang suami 0ii..

tapiiiiiiii...Sanggup kaw tinggal en aku..apew salah aku kat kaw..sampai kaw sanggup tinggal en aku demi dy!
aku bagi kaw pinjam payung aku..aku buat en air yang tesangat lahh sedap untuk kaw..
aku bagi pinjam selipar aku jep0n aku kat kaw..aku teman kaw tid0 tiap2 malam..
aku j0in sekaki blew kaw pasang lagu ITS TIME TO DISCO..siap duduk sebelah lagi..
aku sanggup buat apew sajew t0k kaw..tapi napew kaw pilih dy..apew kelebihan dy??
apew istimewa pasal dy??apew kurangnye aku??aku bagi segala2nya kat kaw..apew yang kaw mintak..
payung..selipar..biskut..air mil0..air seksi..semua aku bagi..tapi napew wat aku cam ney..
sampai atie kaw..kaw wat aku macam kurip-kurap kaw..blew rindu baru pel0k..
blew ta rindu p0wn kaw pel0k gak..T_T




kat faceb0ok..kaw tak bagi kata2 terakhir p0wn..tetibew kaw IN RELATIONSHIP dengan dy..
taw tak apew perasaan aku time uh..aku nanges beguling2..sampainye atie kaw buek aku cam ney..
kaw tak sayang aku lagi kew??kenapa tetibew kaw berubah..jangan lahh jadi macam Eid dalam ctew NORA ELENA..nanti kaw baru taw erti penyesalan.. kaw taw ta..aku sayanggg kat kaw..tesangat lahh sayang..tapi aku lagi sayang mr.katak..T_T



huwaaaaaaaaaaa...tapi apew en daya..kaw tetap memilihnye jua..tapew lahh..demi kaseh shayang aku..
kepada kaw..aku sanggup..bla dari depan kaw..aku sanggup pergi t0k selama yang mungkin..maybe 24 0urs..
aku akan pergi..CIK NIN..jagew lahh dy baek2..aku sayanngg dy sangatsangatsangat..kalaw kaw wat dy nanges..bi0 en ajew..sapew s0h wat aku nanges..0keyh??



sampai sini jew laahh untuk kaw..kata2 terakhir untuk muh sayangg..i akan rindu s0re u yang slalu memekak dalam t0ilet..nak masak p0wn ta jadi..d0k feeling denga lagu hingustan..i akan rindu gelak u yang tebahak2 blew CIK ZURYN nyanyi lagu JALINAN untuk ktew..eyh salah..TEMAN SEJATI..i akan rindu blew u d0k guling2 menahan ketawa blew abg mcd becakap dalam f0n..s0re dy agak mach0 gitu..aaaww..
i akan rindu u blew u panggil kakak KAKAK..i akan rindu u blew u panggil syaza dari atas..syaza p0wn dengan lurusnye turun..i akan rindu semuanye..dan rindu ney i simpan dalam k0tak bungkus el0k2 letak bawah katil..i akan ingat semua kenangan kte yang sangat indah dalam rumah TAMAN CEMPAKA SARI 17 N0 24..sem0ga bahagia besama CIK NIN..terima kasih untuk segalanya SAYANG..=')

p/s: SEMUA YANG TENTERA DI ATAS ADALAH PEMBOHONGAN SEMATA2..

*0k..kalaw nak muntah silakan..jangan malu na segan tapew..*
:: kami bukan LESBIAN..harap maklum..0kbhai ::

Terima Kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace entry ini

2 comments:

Jeyla said...

pergghhh..lesbian??O.O
wahahahaha.. ;P

misz_farah said...

hahahahaha..mane la taw salah sangke lak en..wahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT ini adalah Hak milik mr.katak !